• PRO TV
  • Paula Seling si Ovi, pe podium! Locul 3 in finala Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi, pe podium! Locul 3 in finala Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi, pe podium! Locul 3 in finala Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea in concursul a carui finala a avut loc, sambata seara, la Oslo, in Norvegia, in timp ce reprezentanta Germaniei, Lena, a castigat competitia.

Astfel, editia de anul viitor a concursului Eurovision se va desfasura in Germania, dupa ce Lena a castigat competitia din acest an, cu piesa "Satellite". Ea a obtinut un total de 246 de puncte.

Reprezentantii Romaniei, care au participat cu piesa "Playing With Fire", au obtinut un total de 162 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte - Spania, Suedia, Norvegia si Portugalia si 8 puncte - Danemarca, Marea Britanie, Cipru si Israel.

Romania a acordat 12 puncte reprezentantilor Danemarcei, 10 puncte celor din Republica Moldova si 8 puncte reprezentantilor Turciei. Anul trecut, Romania a fost reprezentata in competitie de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea in concurs.

Click AICI ca sa vezi detalii de la Eurovision 2010!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni