Paulina a lansat albumul „Săraca fată bogată”

Paulina a lansat albumul Săraca fată bogată
Citeste mai mult despre: Paulina, saraca fata bogata,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 02 Martie 2023
Data actualizare: 02 Martie 2023
Paulina, „fetiţa de milioane a României”, începe primăvara cu al doilea album din carieră – „Săraca fată bogată”, o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferinţă şi opulenţă.

Materialul discografic conţine o colecţie de nouă melodii noi care aduce în prim plan sintagma – Mai bine sărac şi fericit decât bogat şi trist – si reprezintă truismul despre care cântă şi protagonista noastră lumii intregi.

Deși se vorbește mult despre tristețe și iubire și la unele dintre melodii chiar îți vine să te pui la masă, să bei un pahar și să plângi, albumul nu se rezumă la o stare de dezolare totală.  Pe alocuri sunt melodii de dansat în club, iar pe alte locuri se atinge subiectul social al elitismului muzical, făcând un atac direct către comunitățile care „nu ascultă manele, pentru că oamenii culți nu ascultă așa ceva”.

Mai în glumă, mai în serios, Paulina experimentează sunete și stări noi și intense, aducând pe album artiști din toate colțurile muzicii - de la trap și alternativ, până la metal într-o fuziune muzicală unică.

„Săraca fată bogată” include patru colaborări, cu artiști ca Dl Dani, Naste din Berceni, E-An-Na şi Keed, dar şi alte cinci melodii pe care Paulina le interpretează solo; toate melodiile fiind compuse de către artista.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!