Pavel Bartos, pentru a 250-a oara imbracat in aceleasi haine in piesa de teatru Gaitele

Pavel Bartos, pentru a 250-a oara imbracat in aceleasi haine in piesa de teatru Gaitele
Data publicarii: 10 Septembrie 2014
Data actualizare: 10 Septembrie 2014
Inceputul de toamna se anunta unul foarte aglomerat pentru Pavel Bartos.

Carismaticul actor va incepe pe 14 septembrie spectacolele la Teatrul Odeon. Stagiunea de toamna culmineaza cu inceperea show-ului “Vocea Romaniei”, pe 19 septembrie, prezentat de Pavel, dar si cu caravana “Romanii au talent”, care va incepe in luna octombrie. 

Totusi, Pavel nu isi neglijeaza meseria de actor si poate fi vazut in aceasta toamna in mai multe piese de teatru unde va intra in pielea unor personaje savuroase.

"Iubesc atat teatrul, cat si televiziunea. Daca la teatru traiesc emotie alaturi de spectatori, in televiziune este vorba despre amploare. La Vocea Romaniei ma bucur alaturi de milioane de oameni care ne privesc!”, a declarat Pavel Bartos.

Cap de afis in aceasta stagiune a Teatrului Odeon este piesa Gaitele, in regia lui Alexandru Dabija, in care Pavel interpreteaza rolul lui Ienache Duduleanu. Acesta este cel mai longeviv spectacol al Teatrului Odeon, aflandu-se la cel de-al 12-lea an si la cea de-a 250-a reprezentatie cu aceeasi distributie ca la inceput, in anul 2002.

Insa nu este singurul rol important interpretat de Pavel in aceasta stagiune. El mai poate fi vazut tot la Teatrul Odeon si in spectacolele: Aventurile lui Habarnam in regia lui Alexandru Dajiba, in care interpreteaza rolul principal; Titanic vals, tot in regia lui Alexandru Dabija; CFR – Cometa, Copilul si catelul, dupa Ion Luca Caragiale, in regia lui Alexandru Dabija; Pyramus&Thisbe 4 You, dupa William Shakespeare, regia lui Alexandru Dajiba; Natura moarta cu nepot obez, de Ion Sapdaru, in regia lui Eugen Fat, unde Pavel intra si de aceasta data in rolul personajului principal, Pompiliu; Liniste! Sarut. Actiune! o adaptare de Peter Kerek dupa filmul Living in Oblivion de Tom Dicillo, in care Pavel va avea rolul principal, cel al regizorului Paul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies