Pe 1 decembrie, Știrile PRO TV sărbătoresc Centenarul Marii Uniri cu două ediții speciale

Pe 1 decembrie, Știrile PRO TV sărbătoresc Centenarul Marii Uniri cu două ediții speciale
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Noiembrie 2018
Data actualizare: 30 Noiembrie 2018
Sâmbătă, 1 decembrie, Știrile PRO TV au pregătit două ediții speciale despre românii care au marcat istoria primului centenar și ale celor care vor construi România următorilor 100 de ani. 

Hai să dăm culoare României. Încarcă o poză și sharuieşte-ţi locul favorit din România -> haicapoti.protv.ro

De la ora 07:00, telespectatorii vor putea vedea o ediție Știrile PRO TV prezentată de Andreea Marinescu și Mihai Dedu și vor descoperi povești interesante ale unor români care au reușit să-și urmeze visul. Cristian Leonte și producătorul John Florescu vor discuta în studio despre documentarul „Maria, inima României”, pe care românii îl vor putea vedea sâmbătă, de la ora 18:00. Filmul documentar o prezintă pe femeia pasionată, hotărâtă, independentă, empatică, șireată, care a schimbat istoria.

Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României va fi transmisă în direct sâmbătă dimineață, iar Cristian Leonte va comenta alături de Cătălin Radu Tănase defilarea militarilor din Piața Arcului de Triumf. Paul Angelescu și George Buhnici vor avea intervenții dintr-un transportor blindat al armatei, dar și dintr-un elicopter de luptă IAR 330 Puma. 

De la ora 19:00, Andreea Esca va spune pentru a 23-a oară ”Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!”, la principalul jurnal de știri al zilei. Corespondenții Știrilor PRO TV au călătorit în cinci țări, de-a lungul a două continente, și au străbătut mii de kilometri pentru a realiza zeci de reportaje cu românii care au marcat prin performanțele lor ultima sută de ani, dar și pentru a-i descoperi pe cei care creează deja viitorul, următoarea sută de ani.

”Abia aștept să-i facem pe telespectatori să descopere noi povești ale unor români extraordinari care ne dau în continuare speranță și putere să luptăm pentru o Românie mai bună. Și după 23 de ani de <<Bună seara, România!>>, am aceleași emoții foarte mari. Dar mă gândesc că asta e bine. Ai emoții doar atunci când iubești! Iar eu cu siguranță îmi iubesc profesia! Și îmi iubesc telespectatorii! Ei sunt PRO TV!”, a spus Andreea Esca.

De 1 decembrie, vom vedea poveștile impresionante ale unor profesori români care predau la cele mai mari universități ale lumii, cercetători la institute celebre, lideri ai unor companii internaționale de inginerie genetică, echipamente video, cosmetică, artă, inginerie civilă sau imobiliare. Filantropi, antreprenori, artiști sau sportivi de legendă. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies