Pe 10 mai, Mugur Mihăescu își lansează vlogul pe Youtube. Proiectul său digital le va aduce multe zâmbete urmăritorilor

Pe 10 mai, Mugur Mihăescu își lansează vlogul pe Youtube. Proiectul său digital le va aduce multe zâmbete urmăritorilor
Citeste mai mult despre: garcea vlog, Mugur Mihaescu,
Data publicarii: 10 Mai 2020
Data actualizare: 10 Mai 2020
Duminică, 10 mai, de la ora 20:00, Mugur Mihăescu revine într-un nou format cu unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale românilor - Garcea!

Pe vremuri, nu ne dezlipeam de televizor când începe Vacanța Mare și, mai ales, când apărea Garcea, pesonajul care reușea întotdeauna să ne aducă zâmbetul pe buze. Deși a trecut mult timp, cu siguranță românii vor fi încântați să afle că Garcea s-a reinventat și își lansează propriul său vlog

Noul său proiect se numește "Țara lui Garcea" și va fi o emisiune online, un vlog, la care vor lua parte și membrii familiei.

"Este ca un fel de joacă, îmi place foarte mult că pot să mă joc din nou, mă joc în termenii mei, după regulile mele. Îmi place că am implicat și o parte a familiei.

Stăteam prea mult acasă, postam pe facebook foarte mult, foarte mulți oameni urmăreau postările mele, și atunci am zis să fac ceva mai elaborat.

Este altceva, personaje precum Garcea sau Leana vor fi puse în ipostaze cu totul inedite. Eu sper să prindă, dar publicul va decide", a spus Mugur Mihaescu.

Vlogul poate fi urmărit pe canalul de Youtube al lui Mugur Mihăescu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies