“Am 1...">

Pe 19 mai, Florin Busuioc schimba prefixul si implineste 50 de ani: “Am 19 ani, orice varsta as avea in buletin!”

Pe 19 mai, Florin Busuioc schimba prefixul si implineste 50 de ani:  Am 19 ani, orice varsta as avea in buletin!
Citeste mai mult despre: Florin Busuioc,
Data: 17 Mai 2012
Anul acesta, pe 19 mai, Busu schimba prefixul: implineste 50 de ani, dar are aceleasi nazuinte de adolescent.

Nascut fiind pe 19 mai, mi-am proiectat in subconstient un lucru simplu: am 19 ani, orice varsta as avea”, tine sa precizeze prezentatorul rubricii vremea de la ProTv. “Nu inteleg ce e  cu chestia asta cu 50, incerc sa raman impetuos ca la 19 si, bineinteles ca-n urmatorii 50 de ani, atunci cand eu voi implini, v-ati prins, 19 ani, voi face ce face orice tanar la aceasta varsta, adica voi schimba lumea”, a mai spus Busu


Busu nu-si doreste nimic special de ziua lui. Un cadou potrivit pe care si l-ar putea face chiar singur ar fi definitivarea scenariului de film pe care tot viseaza sa-l scrie. “Inca mai fac fise de personaje”, marturiseste Busu. “Ca, deh, eu sunt ticait, perfectionist si de moda extrem de veche”, a recunoscut el.


Citeste mai jos un interviu cu Florin Busuioc, aparut in ProTV Magazin:

 

- 50 de ani e momentul perfect sa te gandesti ce faci in viata. Deci ce planuri ai pentru urmatoarea jumatate de secol? 

Nu inteleg de ce sunteti atat de cruzi cu mine si-mi confirmati un fapt pe care il tot evit de vreo 30 de ani incoace. Mai precis, de 31. Nascut fiind pe 19 mai, mi-am proiectat in subconstient un lucru simplu: am 19 ani, orice varsta as avea. Nu inteleg ce e cu chestia asta cu 50, incerc sa raman impetuos ca la 19, si, bineinteles ca-n urmatorii 50 de ani, atunci cand eu voi implini, v-ati prins, 19 ani, voi face ce face orice tanar la aceasta varsta, adica voi schimba lumea. Sigur, mai ramane ca si ea sa vrea sa se schimbe. 

 

- Iti place sa nu fii un simplu prezentator de meteo (fara silicoane!) ci si sa te implici in ceea ce faci. Cum ti-a schimbat viata rubrica meteo? 

Rubrica Vremea sa stiti ca nu e o glumita, nu e nici un lucru foarte usor, si chiar daca o sa vi se para exagerat, mi-a dat un echilibru pe care il cautam de mult. Sigur ca ceva din mine ma indeamna mereu sa pun un pic din dracusorul Busu si in rubrica Vremea. 

 

- In multe case se intrerupe orice discutie cand incepe rubrica meteo. Pe forumuri esti ridicat in slavi, dar si calcat in picioare. Lumea discuta despre tine si de bine si de rau. Te consideri o vedeta?  

Doamne fereste! Vedetele sunt o specie rara si aproape inexistenta pe la noi, eu sunt doar un om cunoscut cu oarece popularitate. Faptul ca starnesc pareri contradictorii este cel mai bun lucru care mi se poate intampla. Nimeni nu este rau sau bun, nimeni nu este perfect sau in totalitate de blamat. Sunt un om normal, slava Domnului! 

 

- Te-ai reintors pe scena, dupa 12 ani de absenta, direct intr-o piesa de Cehov, cum a fost reintalnirea cu spectatorii? 

Cred ca din cand in cand oamenii trebuie sa treaca prin incercari care sa-i zguduie putin. Emotiile au fost atat de coplesitoare si inca sunt, incat imi dau o masura mult mai corecta a ceea ce sunt si pot sa fac. Si faptul ca e Cehov inseamna o responsabilitate cu atat mai mare.  

 

- In ce stadiu sunt scenariile de film la care spuneai ca lucrezi? 

Inca mai fac fise de personaje. Ca deh, eu sunt ticait, perfectionist si de moda extrem de veche. 

 

- Pentru ca pe 19 mai e ziua ta de nastere, ce cadou iti doresti cel mai mult?  

Deja faptul ca apare acest interviu si ca v-ati amintit de mine e cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc. 

FULLSCREEN
Pe 19 mai, Florin Busuioc schimba prefixul si implineste 50 de ani: “Am 19 ani, orice varsta as avea in buletin!”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO