"Pe cine ai duce acasa cu masina?" Testul care iti tradeaza adevarata personalitate. Ce simbolizeaza raspunsul tau

Pe cine ai duce acasa cu masina? Testul care iti tradeaza adevarata personalitate. Ce simbolizeaza raspunsul tau
Data publicarii: 13 Martie 2016
Data actualizare: 13 Martie 2016
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: intr-o noapte ploioasa, te indrepti cu automobilul personal catre casa ta din afara orasului. La un moment dat, intr-o statie de autobuz, vezi trei persoane: o femeie in varsta, care pare pe moarte, un vechi prieten care ti-a salvat viata si pe sufletul tau pereche. Pe cine ai duce acasa cu masina?

Tine minte ca masina ta are doar doua locuri inainte de a alege un raspuns. Apoi, priveste imaginea de mai jos si citeste de ce a fost atat de importanta aceasta intrebare.

Raspunsul:

Aceasta intrebare de ordin moral si etic le-a fost adresata candidatilor la un post important dintr-o companie multinationala de peste ocean. Desigur, daca ai fi fost in locul lor, ai fi putut sa o duci acasa pe batranica, in incercarea de a-i salva viata. Ai fi putut si sa-i intorci favoarea prietenului tau, care la un moment dat ti-a salvat tie viata. Dar ce s-ar fi intamplat cu sufletul tau pereche, pe care poate ca nu ai mai fi avut vreodata sansa sa-l intalnesti?

Majoritatea candidatilor au raspuns alegand fie prima, fie a doua varianta. Unul singur a indraznit insa sa gandeasca dincolo de aceste variante si i-a impresionat pe angajatori cu solutia sa.

"I-as da cheile de la masina vechiului meu prieten si l-as ruga sa o duca pe batranica acasa. Eu as ramane cu sufletul meu pereche", a spus el, reusind sa obtina locul de munca.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!