• PRO TV
  • Pe cine văd Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi câștigător? Mai e puțin până la finala Survivor 2023

Pe cine văd Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi câștigător? Mai e puțin până la finala Survivor 2023

Pe cine văd Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi câștigător? Mai e puțin până la finala Survivor 2023

A mai rămas foarte puțin până la momentul în care unul dintre cei cinci concurenți Survivor va deveni campionul Survivor 2023. 

După ce Ștefania Stănilă a fost eliminată și a ratat șansa de a ajunge la ultimele lupte din sezon, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa își dispută titlul. 
 
Ei sunt cei cinci care vor merge ediția din 22 mai spre Jocul de Imunitate. Membrii tribului Taino vor lupta pentru șansa de a se califica direct în semifinala competiției care se va difuza pe 23 mai! Dacă persoana care va câștiga proba zilei nu va mai avea emoții, ceilalți patru vor aștepta Consiliul pentru a vedea ce au votat telespectatorii la finalul săptămânii trecute de Survivor România. Seara se va încheia cu o nouă eliminare! 
 
A mai rămas doar puțin până în finală. Fiecare probă este esențială. Iar decizia celor de acasă – vitală! în plus, se fac pronosticuri peste pronosticuri despre cine va câștiga. Pe Instagram, două foste concurente puternice dau estimările lor. În timp ce Ștefania Stănilă o vede clar câștigător Survivor pe Carmen Grebenișan, pe care o și susține, Bianca Patrichi face un sondaj printre fanii ei, oar răspunsul care o face cea mai fericită e "tu ai câștigat deja, frumoasa mea."

Vedeți în Galeria Foto ce postează Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi 

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, noua ediție a unui sezon puternic sezon SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO! 


FOTO: INSTAGRAM CARMEN GREBENIȘAN/ ȘTEFANIA STĂNILĂ/ SURVIVOR PRO TV 

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni