Pe vremea cand nu erau atat de POSH: cele mai dezastruoase outfituri ale sotilor Beckham!

Pe vremea cand nu erau atat de POSH: cele mai dezastruoase outfituri ale sotilor Beckham!
Data: 21 Iunie 2011
Sotii Beckham nu lipsesc in prezent din topul celor mai bine imbracate celebritati. Victoria este un adevarat fashion icon, fiind un model pana si pentru Ducesa de Cambridge, mare fan al rochiilor create de ea. Si David Beckham sta excelent la capitolul imagine...Insa nu a fost intotdeauna asa! Sa vedem topul celor mai neinspirate tinute purtate de sotii Beckham de-a lungul timpului.

Victoria si David Beckham au evoluat foarte mult din punct de vedere vestimentar. Pe vremea cand era doar Posh Spice, Victoria purta numai tinute kitschoase si lipsite de bun gust: multe haine mulate, cu buricul la vedere, fuste stramte si scurte. Probabil ca si ei ii este jena cand se uita la vechile fotografii :)

Cat despre David Beckham, nici nu auzise de costum si cravata pe vremea aia! Banii multi, prietenii din lumea modei si cercurile selecte de cunostinte i-au ajutat pe sotii Beckham sa se cizeleze. Astazi sunt nelipsiti din topul celor mai bine imbracate vedete, dovada ca cine isi doreste cu adevarat sa evolueze, poate!

Intra pe www.perfecte.ro si vezi galeria foto cu cele mai nereusite tinute ale sotilor Beckham!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO