Penélope Cruz, Marion Cotillard si Nicole Kidman fac show pe voyo.ro in “Nine”

Pen eacute;lope Cruz, Marion Cotillard si Nicole Kidman fac show pe voyo.ro in  Nine
Data: 02 August 2011
Miercuri, 3 august, voyo.ro isi intampina utilizatorii cu un film de marca in care Penélope Cruz, Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard si Nicole Kidman pun in scena un remarcabil musical.

Regizat de Rob Marshall, filmul “Nine” a primit patru nominalizari la Oscar si a surpins inca de la lansarea sa in 2009. Povestea filmului este bazata pe un celebru musical scris in anii ’80 pentru Broadway, la randul sau o adaptare a celebrului “8½” semnat de Federico Fellini.

Citește și

Ajuns la varsta de 40 de ani, regizorul Guido Contini (Daniel Day-Lewis) se confrunta cu o perioada de criza atat la nivel profesional, cat si personal: acesta isi vede creativitatea amenintata si se pierde intr-o serie de diverse legaturi romantice complicate. Cand incearca sa-si termine ultimul sau film, se vede nevoit sa le impace pe numeroasele femei din viata sa: Luisa, sotia lui (Marion Cotillard), Carla, amanta sa (Penélope Cruz), muza Claudia (Nixole Kidman), producatoarea sa (Judi Dench), dar si mama sa (Sophia Loren).

Cu o coloana sonora si o coregrafie impecabile, cu costume si decoruri impresionante, cu o poveste care imbina dragostea, pasiunea, fantezia si arta, ”Nine” este cel de-al doilea film muzical semnat de Rob Marshall, unul din cei mai respectati regizori si coregrafi de pe Broadway. Cu un buget impresionant de 83 de milioane de dolari, filmul face trimitere la capodopera “8½” a lui Federico Fellini, o poveste magica despre un regizor zbuciumat de criza varstei mijlocii.

Intra AICI pe www.voyo.ro!

FULLSCREEN
Penélope Cruz, Marion Cotillard si Nicole Kidman fac show pe voyo.ro in “Nine”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies