Penn Badgley regretă că a ajuns faimos! Ce spune actorul despre succesul pe care l-a obținut

Penn Badgley regretă că a ajuns faimos! Ce spune actorul despre succesul pe care l-a obținut
Citeste mai mult despre: Penn Badgley, faima, Gossip Girl, succes,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 10 Iunie 2019
Celebrul actor din seria Gossip Girl a ajuns în punctul în care faima nu-l mai face fericit. Penn Badgley a relatat recent că odată cu succesul, lipsa de intimitate îți afectează constant și destul de mult viața.  

Succes, faimă și mulți bani!

Pare să fie rețeta perfectă atunci când te gândești cum ți-ai dori să arate viața ta. Mă rog, poate nu în viziunea tuturor, dar în a majorității, sigur.  

Actorul din cunoscuta serie Gossip Girl, serialul ăla care s-a transformat într-un adevărat fenomen prin anii 2010, i-a adus celebritatea la nivel mondial lui Penn, lucru care uneori nu reprezintă maximul pentru persoana în cauza. Exact asta s-a și întamplat. 

Implicat în numeroase proiecte după sfârșitul filmărilor, actorul și-a concentrat atenția în muzică, dar și în ultimul său proiect numit YOU, unde interpretează rolul unui tânăr complet obsedat în dragoste, încercând să-și păstreze perechea aproape sub orice formă.  

Personajul tânărului Joe s-a transformat rapid în crush-ul fanilor, lucru care pe actor se pare că nu l-a încântat extrem de mult.   

"Pentru mine este plictisitor... Faima reprezintă... am un acronim pentru asta pe care tocmai l-am găsit: "F-King awful man" este ca și cum ai dansa pe marginea unui briceag... Când ai un eșec, totul este public. Când se sfârșește o relație, totul este public." spune actorul într-o conversație cu Gina Rodriguez pentru Variety.    

„Ca și actor, poți deveni un obiect al dorinței, ceva cu care femeile de peste tot din lume sunt obișnuite, mai mult sau mai puțin. Nu vreau să sune senzațional, dar am fost hărțuit, în sensul propriu al cuvântului, de mulți oameni până în prezent. Pentru că asta este ceea ce fac ei”, a spus Penn într-un interviu pentru Daily Beast.

FULLSCREEN
Penn Badgley regretă că a ajuns faimos! Ce spune actorul despre succesul pe care l-a obținut
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO