Pentru ea toate costumele de baie sunt neîncăpătoare! Abby Dowse, imposibil de ignorat la plajă

Pentru ea toate costumele de baie sunt neîncăpătoare! Abby Dowse, imposibil de ignorat la plajă
Citeste mai mult despre: Abby Dowse, costum de baie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 26 Iulie 2022
Data actualizare: 26 Iulie 2022
Blondă, ochi albaștri și un corp de vis – nu este de mirare că Abby Dowse este noua senzație a internetului. Australianca în vârstă de 32 de ani face senzație pe rețelele de socializare cu formele sale incendiare, dar și cu ținutele extrem de îndrăznețe.

Spune despre ea însăși că este “timidă”, însă felul în care se lasă filmată sau fotografiată spune cu totul altceva. Australianca pare plină de încredere și își cunoaște perfect atuurile fizice. Mai se și alintă, “plângându-se” că are și ea un… defect: degetele prea lungi de la picioare! De parcă le mai observă cineva când pozează în cele mai minuscule costume de baie.

Urmărită de 3,4 milioane de oameni pe Instagram, Abby Dowse este model și influencer și căștigă o mulțime de bani din reclame pe rețelele de socializare. E ambasador al brandului Fashion Nova, cunoscut pentru hainele sale aflate la limita dintre sexy și indecent.

Deși nu a vorbit despre operațiile sale estetice, se poate vedea cu ochiul liber că modelul și-a pus silicoane. Poate un pic mai mari decât avea nevoie, având în vedere că acum toate costumele ei de baie au sutienul prea… mic :) Ce-i drept, probabil nici nu vrea să își cumpere cu cupa D :) Cine poate ignora o astfel de apariție la plajă?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies