Pepe, apariție alături de nou iubită! La ce eveniment important au fost împreună?

Pepe, apariție alături de nou iubită! La ce eveniment important au fost împreună?
Citeste mai mult despre: Pepe, iubita, relatie,
Data publicarii: 28 Iunie 2021
Data actualizare: 28 Iunie 2021
Pepe şi noua sa iubită au o relaţie tot mai serioasă. 
Chiar dacă a fost discret în ceea ce priveşte relaţia lui cu Yasmine Ody, nu s-a ascuns, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini de la un eveniment special la care au participat cei doi. Îndrăgostiţii au fost la botezul copilului unui apropiat al artistului, unde chiar Pepe a fost naş. 

Pentru Click, Pepe a declarat de curând că este la început în noua sa relație, că nu se știe cum vor evolua lucrurile, dar că nu exclude perpectiva unei alte căsătorii:
 
„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a spus Pepe.

Yasmine are 26 de ani, este model și make-up artist. Se pare că îl cunoaște pe cântăreț din 2017, de când l-a machiat pe acesta pentru videoclipul piesei "Sentimente Intense".
 


 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: PEPE INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!