Pepe, “sleit” Mc Hammer, a participat la "Romanii n-au talent"! Vezi VIDEO

Pepe,  sleit  Mc Hammer, a participat la  Romanii n-au talent ! Vezi VIDEO
Citeste mai mult despre: Pepe, Serviciul Roman de Comedie, Toni Grecu,
Data: 28 Martie 2011
Invitat la Serviciul Roman de Comedie, Pepe a intepretat un rol inedit pentru el, in cadrul rubricii “Romanii n-au talent”. Cantaretul s-a deghizat intr-o sosie a lui Mc Hammer si a dansat rap!

Ce a iesit, puteti vedea AICI!

Citește și

Dupa ce l-a interpretat pe maestrul Ciocan Vasile din Barlad care a concurat la “Romanii n-au talent” de la SRC, Pepe a fost invitatul lui Toni Grecu, cu care a discutat deschis despre problemele prin care trece in ultima perioada. “Treci mai bine peste probleme daca ai simtul umorului”, a declarat latino loverul.

Bucuros ca a fost invitat sa danseze si sa cante, nu numai sa vorbeasca despre scandalul cu Oana, Pepe a glumit pe seama prezentei sale la "Romanii n-au talent", spunand ca a fost "sleit" Mc Hammer.

Pepe a vorbit cu Toni Grecu despre casatorie si despre ce planuri de viitor are. “Nu sunt in masura sa dau sfaturi despre casatorie, eu m-am ars”, a spus el.

Sunt sigur ca sunt destule fete care sa merite, mi-as dori o persoana care sa fie exact opusul Oanei, sa ma cucereasca si sa fie blanda. Calitatile cele mai importante pentru mine sunt acum sinceritatea si fidelitatea”, a marturisit cantaretul.

Vezi AICI ce a mai vorbit Pepe cu Toni Grecu!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies