PERLE la evaluarea nationala, recolta de vara 2012. Prima runda de amuzament, proba la romana

PERLE la evaluarea nationala, recolta de vara 2012. Prima runda de amuzament, proba la romana
Citeste mai mult despre: examene, amuzant, perle,
Data publicarii: 26 Iunie 2012
Data actualizare: 26 Iunie 2012
Dupa ce a analizat textul din "Ciresarii", de la subiectul I, un elev a a ajuns la concluzia profunda: "Ciresari sunt cei care se ocupa cu ciresele", in timp ce altul a identificat doua moduri de expunere: "Oglinzi si lumini". Te avertizam ca distractia abia acum incepe. :)

Elevii au multe opinii, dar putine cunostinte:

"In opinia mea mesajul textului dat este acela ca poti adormi mult mai repede citind sau scriind. Dan a descoperit ca citind nu putea adormi, probabil si datorita faptului ca cartea o citise de nenumarate ori. Dan odata ce a inceput sa scrie in jurnal a si adormit. In concluzie eu cred ca textul vrea sa ne indemne ca scriind nu numai ca ne dezvoltam vocabularul si modul de a gandi dar timpul trece mai repede si adormim mai repede", a comentat un elev.

"In opinia mea Dan este un copil silitor incat citea pana il lua somnul", crede un absolvent de clasa a VIII-a.

"Pe Dan l-a dus invatatura pana in Evul Mediu", a scris altul, potrivit gandul.info.

Alte perle "de colectie":

"Cand primea alocatia mergea la libraria din colt unde isi cumpara carti noi pana a strans o biblioteca intreaga pe care o va lasa mostenire copiilor si nepotilor lui", considera unul dintre examinati.

"Sincera sa fiu nu prea trece pe la biblioteca scolii, dar isi procura cartile din alte locuri. O sa devina o bibliotecara pe cinste", a scris un candidat.

"Pe langa lectura lui ii place si biciclismul", ne explica un alt absolvent de gimnaziu.

"Prietenul meu e foarte inteligent si nici nu are capul mare", scria un elev la cea de-a doua compunere care trebuia redactata.

"El fiind cel mai bun prieten al meu imi spune: Bubulina, daca nu ai carte, nu ai parte! Si eu il cred pe cuvant", a scris o candidata.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!