Persoana care l-a înjunghiat pe Simon Yam este schizofrenică. Cum se simte actorul acum

Persoana care l-a înjunghiat pe Simon Yam este schizofrenică. Cum se simte actorul acum
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 21 Iulie 2019
Data actualizare: 21 Iulie 2019
Persoana care l-a înjunghiat pe actorul Simon Yam sâmbătă, 20 iulie, suferă de schizofrenie, potrivit reprezentanților poliției din China.

În urma unor investigații făcute de poliția chineză,  se pare că băbatul care l-a înjunghiat pe Simon Yam suferă de schizofrenie. 

Actorul, cunoscut pentru rolul avut în filmul Lara Croft, a fost înjunghiat pe scenă în timpul unui discurs susținut la un eveniment din China de către  un bărbat în vârstă de 53 de de ani. 

Simon se afla în Zhongshan, un oraș din China, atunci când s-a întâmplat nefericitul incident. Filmarea cu momentul în care a fost înjunghiat a fost distribuită pe Weibo, echivalentul chinezesc al Twitter-ului.  Imaginile arată cum un om îmbrăcat în negru se apropie de scenă și îl atacă pe actor. 


 

Managerul lui Simon Yam a declarat că acesta a fost la dus spital pentru îngrijiri medicale. Rănile provocate în urma incidentului nu i-au amenințat viața. "El a fost înjunghiat în stomac și lovit la braț, dar a fost conștient pe durata atacului". 

În urma incidentului, Simon a fost supus  unei operații minore la un spital din orașul Zhongshan.

Actorul și-a început cariera ca model, înainte de a juca în filme. Simon Yam şi-a făcut debutul la Hollywood în filmul "Lara Croft Tomb Raider: Leagănul Vieţii / Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (2003), de Jan de Bont, cu Angelina Jolie.


Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies