Personajul principal în superproducția VLAD, Adi Nartea: "Cea mai mare problemă era să nu scoatem aburii pe gură"

Personajul principal în superproducția VLAD, Adi Nartea: Cea mai mare problemă era să nu scoatem aburii pe gură
Citeste mai mult despre: Adi Nartea, Vlad,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Februarie 2019
Data actualizare: 21 Februarie 2019
La evenimentul grandios de lansare a superproducției VLAD de la PRO TV Adi Nardea a apărut la braț cu superba actriță, Olimpia Melinte, cu care joacă în serial. 

Au fost 6 luni de lucru în regim cinematografic. "Când îți place ceea ce faci nu mai contează câte luni stai acolo, contează doar zambetul de la final. Să joc rolul de bad boy este o altă latură a mea. Nici eu n-am descoperit-o până acum. Am simulat vara și căldura la -15 grade.Cea mai mare problemă era să nu scoatem aburii pe gură când dădeam replicile. ", a declarat actorul.


Adi Nartea interpretează rolul principal în superproducția VLAD, o poveste despre trădare, iubire, răzbunare și putere. Evenimentul cinematografic ”VLAD” spune povestea lui Adrian / Vlad (Adrian Nartea), tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Cei care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir (Andrei Aradits) și Leonard Cazacu (Emilian Oprea). După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, îndrumat fiind de Cezar (Bebe Cotimanis), mentorul lui. Olimpia Melinte joacă rolul Elizei, singura mare dragoste a lui Vlad, care l-a trădat atunci când acesta a fost închis. 
 

Superproducția VLAD debutează luni, 25 februarie, la PRO TV, de la 20.30
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies