Peste 12 milioane de oameni au privit imaginile la doar 10 ore de la publicare. Audienta a fost in delir

Peste 12 milioane de oameni au privit imaginile la doar 10 ore de la publicare. Audienta a fost in delir
Data: 28 Iunie 2017
Johnny Manuel a reusit sa impresioneze audienta la preselectiile America's Got Talent 2017. Tanarul a urcat pe scena si i-a lasat fara cuvinte pe toti cei aflati in sala. 

Originar din Flint, Michigan, tanarul a dovedit ca este posesorul unei voci aparte. Se spune ca nimeni nu reuseste sa se apropie de timbrul vocal al artistei Whitney Houston, insa acest concurent a dovedit ca se poate. 

Pentru preselectiile din 2017, Johnny Manuel a ales sa interpreteze piesa "I Have Nothing". Cu o voce calda, care iti da fiori, tanarul a primit aplauze la scena deschisa. In mai putin de patru mine, Johnny a convins juriul si publicul ca merita sa treaca in etapa iurmatoare a show-ului.

Citeste si: Te poti uita si de 10 ori, dar tot nu te prinzi ce se intampla. Pustiul care a hipnotizat publicul cu un numar de magie

Tyara Banks, prezentatoarea show-ului, a fost si ea fascinata de modul in care a interpretat Johnny celebra melodie, motiv pentru care a preluat videoclipul pe pagina sa de Facebook.  In plus, la doar 10 ore de la postarea pe pagina oficiala a show-ului America's Got Talent, clipul a strans peste 12 milioane de vizualizari. 


 
FULLSCREEN
Peste 12 milioane de oameni au privit imaginile in doar 10 ore de la publicare. Audienta a fost in delir
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO