Peste 2.500.000 de romani au urmarit ancheta "Marea defrisare", la "Romania, te iubesc!"

Peste 2.500.000 de romani au urmarit ancheta  Marea defrisare , la  Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc, Alex Dima, audiente,
Data: 25 Noiembrie 2013
"Romania, te iubesc!" a fost lider incontestabil de audienta, duminica seara.

Ancheta "Marea defrisare", realizata de corespondentul stirilor ProTV Alex Dima si difuzata in cadrul editiei de ieri a emisiunii "Romania, te iubesc!" a plasat ProTV pe primul loc in topul audientelor pe toate segmentele de public.

Astfel, in intervalul orar 18:02 – 19:00, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTV a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o medie de 7,6 puncte de rating si 18,6% cota de piata, de mai bine de doua ori mai mult fata de urmatorul clasat, Kanal D, cu 3 puncte de rating si 7,4 procente din cota de piata. Antena 1, clasata abia pe locul al patrulea, a obtinut doar 2,7 puncte de rating si 6,6 procente din cota de piata.

ProTV a fost si preferatul telespectatorilor din mediul urban, unde a inregistrat 7,5 puncte de rating si 15 procente din cota de piata, de peste doua ori mai mult fata de Antena 1, ocupanta locului al II-lea, cu 3,7 puncte de rating si 7,4% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTV a condus detasat cu nu mai putin de 9,2 puncte de rating si 17,3% cota de piata, in timp ce Antena 1, urmatoarea clasata, inregistra de peste doua ori mai putin, respectiv 4,2 puncte de rating si 7,9 procente din cota de piata.

Vezi anchetele marca "Romania, te iubesc" pe www.stirileprotv.ro.

 

FULLSCREEN
Peste 2.500.000 de romani au urmarit ancheta "Marea defrisare" la "Romania, te iubesc!"
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO