Peste 300 de persoane rănite la un concert din Spania

Peste 300 de persoane rănite la un concert din Spania
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 August 2018
Data actualizare: 14 August 2018
Peste 300 de persoane au fost rănite la un festival de muzică din nord-vestul Spaniei, iar nouă sunt în stare gravă, scrie The Guardian.

Incidentul a avut loc după prăbușirea unui ponton în mare și s-a petrecut aproape de miezul nopții, în Vigo, Spania, la O Marisquiño, un festival de muzică și sporturi urbane.

The Guardian scrie că pontonul de beton care servea pe post de scenă a cedat, iar persoanele din public s-au prăbușit unele peste altele, unele căzând chiar în mare. Majoritatea au suferit fracturi și răni ușoare la cap, iar nouă persoane au ajuns la spital în stare gravă.

Aceste persoane sunt în acest moment într-o stare bună, au confirmat autoritățile locale pentru presa locală.

Primarul orașului Vigo, Abel Caballero, a declarat pentru presa locală că autoritățile au deschis o anchetă și investighează cauzele posibile ale incidentului, dar cea mai probabilă ipoteză e aceea că structura era foarte veche și a cedat din cauza greutății. 

Organizatorii evenimentului au transmis și ei o poziție oficială în legătură cu prăbușirea platformei, subliniind faptul că O Marisquiño a îndeplinit condiţiile de securitate cerute. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies