Peste 700 de elevi si studenti au vizitat PRO TV in Saptamana altfel!

Peste 700 de elevi si studenti au vizitat PRO TV in Saptamana altfel!
Citeste mai mult despre: Saptamana altfel, elevi, Pro Tv,
Data publicarii: 25 Aprilie 2016
Data actualizare: 25 Aprilie 2016
Saptamana trecuta, peste 700 de copii si elevi din intreaga tara au vizitat studiourile PRO TV! Emotionati, curiosi, cu multe intrebari si nerabdatori sa descopere ingredientele succesului televiziunii lor preferate, direct din spatele camerelor de filmat, copiii au ascultat cu atentie explicatiile si indicatiile specialistilor, corespondentilor dar si pe cele ale prezentatorilor PRO TV.

Andreea Esca, Mihai Dedu, Andreea Marinescu, Florin Busuioc, Corina Caragea, Diana Enache, Rares Nastase, Catalin Radu Tanase, Catalin Maruta si Lucian Lipovan le-au prezentat simpaticilor vizitatori tot ceea ce presupune realizarea unei stiri sau a unei emisiuni. De la documentare, la montaj si realizarea structurii Stirilor PRO TV, cei mici au avut sansa sa treaca pentru o zi la butoanele din regia de emisie! Entuziasmati, cei mici au inregistrat voice over-urile stirilor, le-au tinut locul crainicilor TV, dar au luat si interviuri vedetelor lor preferate.

Andreea Esca le-a povestit elevilor despre munca fascinanta din spatele celor mai urmarite stiri din Romania. Catalin Maruta le-a prezentat platoul emisiunii La Maruta, unde toti au fost entuziasmati sa isi imagineze ca sunt invitatii zilei. Pe langa acest lucru, Lucian Lipovan a condus galeria micilor suporteri in regia de emisie a emisiunii Ora exacta in sport. 

Acesta este al treilea an de cand PROTV sarbatoreste, alaturi de scolile din intreaga tara, Saptamana altfel. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies