Peste un milion de romani au participat la nunta regala de la Londra alaturi de Pro Tv

Peste un milion de romani au participat la nunta regala de la Londra alaturi de Pro Tv
Data publicarii: 30 Aprilie 2011
Data actualizare: 30 Aprilie 2011
Vineri, 29 aprilie, intre orele 10.00-16.00 ProTv a prezentat cel mai asteptat eveniment al anului, nunta prinţului William cu Kate Middleton, in direct de la Londra. Andreea Esca şi Cristian Leonte, gazdele ediţiei speciale a Ştirilor Pro Tv, au comentat din Studioul Stirilor ProTv fastuosul eveniment si au tinut legatura in permanenta cu Amalia Enache, corespondentul Ştirilor Pro Tv de la Londra.

Stirista Pro Tv i-a introdus pe telespectatorii Pro TV in atmosfera de mare sarbatoare si a relatat pas cu pas etapele ceremoniei. Asa cum a promis inca de la plecare, Amalia Enache a incercat ca intregul eveniment sa fie vazut de telespectatorii din Romania prin ochii ei, astfel incit sa-i faca pe acestia să se simtă ca şi când ar fi fost acolo. Amalia Enache a venit cu informatii precise despre atmosfera evenimentului, prezentat cu toate faţetele lui, bănuite şi nebănuite.

Editia speciala a Stirilor ProTv a fost lider de audienta pe tot parcursul ei atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial. Peste un milion de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 13.29, transmisiunea de la Londra cand Pro Tv a inregistrat 6,4 puncte de rating si 29,6 procente din cota de piata pe intreg publicul din mediul urban.

Pe tot parcursul celor 6 ore de direct, in intervalul orar 10.00 – 15.59, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta de 3,6 rating si 18,8 cota de piata pe publicul din mediul urban, fata de Antena 1 care a avut doar 2,7 rating si 14,3 cota de piata si o medie de 3 puncte de rating si 21,9 cota de piata pe publicul comercial, fata de Antena 1 care a avut doar 2,3 rating si 17,2 cota de piata. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!