Peste un milion de telespectatori au urmarit Romania, te iubesc! 

Peste un milion de telespectatori au urmarit Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, audienta, stirileprotv.ro,
Data: 18 Aprilie 2011
Alex Dima, corespondentul Stirilor Pro Tv care a adus in fata telespectatorilor in editia din 17 aprilie a emisiunii Romania, te iubesc! o ancheta revoltatoare despre Marea defrisare care secera tara noastra, a reusit sa tina in fata televizorului peste un milion de telespectatori.

Intrebat de ce crede ca telespectatorii inca sunt preocupati de subiect, Alex Dima a raspuns sincer: "Pentru ca le pasa. E o dovada ca nu suntem singuri in demersul nostru. Am vazut ce se intampla pe teren, am vazut si care sunt hibele legislative, acum vom incerca sa determinam autoritatile sa-si faca treaba si sa ia masuri”.

Si de aceasta data, in intervalul orar 17:57 – 18:59 cand a fost difuzata emisiunea, Pro Tv a fost lider de audienta si a obtinut, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani o audienta medie de 4,1 puncte de rating si 16,7% cota de piata. Urmatoarele clasate, Prima Tv si Antena 1 aveau 3,1 puncte de rating si 12,8% cota de piata, respectiv 1,6 puncte de rating si 6,3% cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost lider, obtinand 3,5 puncte de rating si 11,6 procente din cota de piata, in timp ce Prima Tv avea 3 puncte de rating si 10,1 cota de piata, iar Antena 1 se clasa abia pe locul al IV-lea. In minutul de aur al emisiunii, inregistrat la 18:58, peste un milion de oameni de la nivelul intregii tari au spus "Romania, te iubesc!".

Intra pe stirileprotv.ro si vezi integral emisiunea!
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO