Pestrițu despre nuntă: „Vrem să ne distrăm, nu să plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă."

Pestrițu despre nuntă: Vrem să ne distrăm, nu să plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă.
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, nunta adelina pestritu,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Februarie 2019
Data actualizare: 19 Februarie 2019
După ce a anunțat că ea și Virgil Șteblea se vor căsători anul acesta, Adelina spune că se pregătește intens pentru acest eveniment.

Vedeta a publicat pe Instagram o ședință foto în cadrul căreia a schimbat nu mai puțin de nouă rochii de mireasă. 

 „În curând voi fi mireasă și acest fitting m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aș dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică și chiar o prințesă… 

Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte și decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente și detalii sexy și îndrăznețe”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-un interviu acordat unui cunoscut ghid pentru mirese de pe piața din România. 

Adelina a mai povestit cu altă ocazie că nu își dorește „o nuntă tradițională”. 

Vezi și: 

„Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunțile la indigo. Îmi place originalitatea și să găsesc frumusețea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament și o excludem din start.

Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiții reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitații, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestrițu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies