Petrece 500 de ore pentru a realiza papusi pentru adulti. Detaliul care fascineaza milioane de oameni din intreaga lume

Petrece 500 de ore pentru a realiza papusi pentru adulti. Detaliul care fascineaza milioane de oameni din intreaga lume
Data publicarii: 16 Noiembrie 2016
Data actualizare: 16 Noiembrie 2016
Marina Bychkova este un om talentat, care a reusit sa devina celebra datorita papusilor de portelan pe care le creeaza. Numite Enchanted Doll, papusile sunt ireal de frumoase, iar detaliile care se regases pe corpul si in vestimentatia lor sunt cu adevarat deosebite. 

Papusile Marinei sunt destinate adultilor, iar procesul de creatie este unul extrem de migalos si indelungat. Artista are nevoie de 500 de ore pentru a realiza o asfel de "jucarie pretioasa", insa rezultatul merita asteptarea.

Cu alte cuvinte, Marina reuseste cumva "sa dea viata" aceastor papusi, ochii fiind cei care atrag imediat atentia. Uneori tristi, alterori misteriosi, ochii papusilor sunt desenati cu atentie si reusesc sa transmita atat de multe stari si sa captiveze. 

Fiecare papusa realizata de Marina este un personaj, iar sursele de inspiratie ale Marinei sunt diverse. De la personaje de carti si pana la papusi inspirate de diferite epoci, artista cu origini canadiene si rusesti a creat de-a lungul timpului adevarate opere de arta. "Cred ca m-am nascut pentru a face papusi", a declarat Marina pentru Brightside.com. Fiecare papusa are o poveste, provine dintr-o anumita cultura, un trecut si un viitor, dar si un prezent pe care il traiesc in functie de inspiratia artistei.

Enchanted Dolls au devenit cunoscute in intreaga lume si sunt destinate adultilor, iubitorilor de arta si tuturor celor care inteleg esenta crearii lor.  


alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies