Petrecere cu surprize organizată de Sean „Diddy” Combs: o dansatoare a luat foc

Petrecere cu surprize organizată de Sean bdquo;Diddy  Combs: o dansatoare a luat foc
Diddy are ghinion când organizează petreceri. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Sean „Diddy” Combs își va aminti toată viața petrecerea organizată miercurea aceasta în Atlanta. Mai ales că e a doua oară când era să se sfârșească tragic.

O dansatoare a luat foc la petrecerea organizată de Sean „Diddy” Combs miercuri seară, la cinematograful Fox din Atlanta. Un participant la eveniment a dezvăluit că tânăra, care purta o fustă cu pene, dansa pe o masă cu câteva clipe înainte de a fi cuprinsă de flăcări.

Ea a luat foc în momentul în care s-a aplecat să execute o mișcare de dans și a atins cu fusta o lumânare aprinsă de pe masă.

Nu a mai rămas nimic pe ea în afară de chiloți. A intrat în panică, dar a fost stinsă imediat”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Petrecerea organizată de Diddy a fost în cinstea lui Pierre „Pee” Thomas, CEO-ul casei de discuri Quality Control Music, care și-a serbat ziua de naștere.

Incidentul nu e unul singular. În 2010, un fotomodel a trecut printr-o experiență similară la o petrecere a lui Diddy. Atunci, părul ei a luat foc din cauza unei lumânări aprinse. Femeia a scăpat nevătămată după ce s-a aruncat în piscină.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  

FULLSCREEN
Petrecere cu surprize organizată de Sean „Diddy” Combs: o dansatoare a luat foc
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies