Petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum, distracția exclusivistă a vedetelor cu mulți bani

Petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum, distracția exclusivistă a vedetelor cu mulți bani
Vedetele plătesc mii de dolari la petrecerea lui Heidi Klum. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Noiembrie 2022
Data actualizare: 01 Noiembrie 2022
Petrecerea de Halloween organizată anual de Heidi Klum a devenit o tradiție imposibil de ignorat de vedetele de peste Ocean. Nici anul acesta party-ul nu a fost mai prejos, findcă cei prezenți au etalat costume dintre cele mai năstrușnice.

Heidi Klum organizează de 21 de ani petrecerea de Halloween, la New York, unde invitații plătesc pentru a-și asigura un loc la evenimentul devenit tradiție. Un bilet de acces costă 4.000 de dolari și include tratația cu băuturi pentru întreaga noapte.

Anul acesta, invitat de seamă a fost Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care a fost la party alături de mama lui.

Petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum este un prilej pentru vedetele de peste Ocean de a etala costume unice, realizate la comandă chiar cu câteva luni înainte de eveniment.

Heidi Klum, costumație excentrică de Halloween

Supermodelul de 49 de ani alocă un timp generos pentru crearea costumului de Halloween. Dacă în urmă cu câteva zile a dat indicii despre costumul de anul acesta, pozând topless, nimeni nu se aștepta să apară îmbrăcată în... vierme.

Modelul de 49 de ani se pregătea de petrecerea din octombrie încă din luna iunie a acestui an, când a dat comanda de costum.

Nu cred că m-am simțit vreodată mai claustrofobă, cum mă voi simți în noaptea aia”, dezvăluia Klum în septembrie. Vedeta s-a „asortat” perfect cu soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, care s-a costumat în pescar (cu un ochi însângerat) ce folosește viermele pe post de momeală pentru pești.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-au îmbrăcat celelalte vedete!

Cele mai tari costume de Halloween purtate de Heidi Klum

În cei 21 de ani de petreceri de Haloween, Heidi Klum a purtat unele dintre cele mai excentrice costume. Dacă în 2020 și 2021, party-ul nu a avut loc, din cauza pandemiei, Heidi Klum nu a renunțat la confecționarea de costume de groază.

Anul trecut, supermodelul german a postat pe Instagram o fotografie cu ea întinsă peste pietrele funerare gravate cu numele ei și al soțului ei. În 2020, Heidi și-a trasnformat toți membrii familiei în mumii, în timpul izolării la domiciliu, însă înainte de pandemie petrecerile erau monstruoase.

 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!