Toata lumea a tachinat-o dupa asta! Cum a reactionat Andra cand un concurent a ramas in bustul gol pe scena la "Romanii au talent":

Toata lumea a tachinat-o dupa asta! Cum a reactionat Andra cand un concurent a ramas in bustul gol pe scena la Romanii au talent :
Data publicarii: 27 Februarie 2012
Data actualizare: 27 Februarie 2012
Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe Voyo.ro!

Un somer de 27 de ani a venit la "Romanii au talent" sa se afirme si sa-si arate toate cele trei talente: bioenergie, dans si voce.

A inceput cu bioenergia, moment pentru care a trebuit sa se dezbrace, spre placuta surpriza a Andrei. "Trebuia sa puneti si piesa You can leave your hat on", a glumit Andi Moisescu.

"A, momentul asta e pentru Andra", a spus si Pavel Bartos, care a fost apoi chemat pe scena sa il ajute pe concurent sa-si puna monedele pe piept. Asta, spre satisfactia lui Smiley, care a rasuflat usurat in culise: "Nu-mi plac barbatii goi si nici nu pun mana pe ei!".

"Se lipesc metalele de tine ca fetele de Mihai Petre!", a observat amuzant Andi.

Numarul de bioenergie nu a convins insa juriul, asa ca Petrica Ciucardel a mai incercat si un breakdance si un cantec, fara succes, insa, pentru ca a plecat acasa cu trei de X.

Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies