Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit! Oana Cuzino, mesaj trist: “A fost o resursă de echilibru”

Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit! Oana Cuzino, mesaj trist:  A fost o resursă de echilibru
Citeste mai mult despre: Petruta Gheorghe, Andrei Gheorghe,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 10 Decembrie 2019
În urmă cu doar câteva ore, mediul online a fost luat cu asalt de o veste tristă: Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit.

Printre cei care au anunțat că Petruța Gheorghe a murit la doar 52 de ani s-a numărat și Oana Cuzino, care a postat pe Facebook un mesaj trist:

“Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație.

Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuția pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experiența, devotamentul și implicarea sa în fiecare act de psihoterapie și în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi.

Mulțumim.”


În primăvara anului trecut, pe 19 martie, Petruța a trecut prin momente grele, după ce Andrei Gheorghe, fostul ei soț, a fost găsit fără suflare în baia propriei locuințe. Petruța avea trei copii cu afaceristul Irvin Ray Dyer, însă Andrei Gheorghe a fost foarte apropiat de aceștia, în special de Katarina, care este cântăreață.

FULLSCREEN
Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit! Oana Cuzino, mesaj trist: “A fost o resursă de echilibru”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO