PewDiePie s-a însurat! Cum arată mireasa celui mai mare YouTuber din lume

PewDiePie s-a însurat! Cum arată mireasa celui mai mare YouTuber din lume
PewDiePie și Marzia s-au căsătorit!
Citeste mai mult despre: PewDiePie, nunta, video, vlogger,
Autor: Redactia
Data publicarii: 20 August 2019
Data actualizare: 21 August 2019
PewDiePie, Felix Kjellberg, trăiește momente de vis alături de Marzia Bisogin. Cei doi au trecut la nivelul următor și s-au căsătorit.

PewDiePie s-a căsătorit, ceremonia având loc în Londra, locul în care cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani de zile. YouTuberul suedez, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu scriitoarea italiană Marzia Bisognin, în vârstă de 26 de ani, într-o locație de poveste. Ceremonia a avut loc în incinta unei grădini botanice, special amenajată pentru astfel de evenimente. 

PewDiePie a făcut anunțul pe conturile sale oficiale de Instagram și Twitter, acesta postând

"Ne-am căsătorit! Mai fericit de atât nu puteam să fiu. Sunt așa de norocos că-mi voi trăi viața cu această femeie uimitoare.", a scris PewDiePie.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are married!!! I'm the happiest I can be ♥️ I'm so lucky to share my life with this amazing woman.

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) onMarzia
, care a devenit cunoscută după conținuturile din lumea modei postate pe canalul ei oficial de YouTube, a ținut să posteze și ea un mesaj emoționant, legat de acest eveniment important din viața celor doi.

GALERIE FOTO MAI JOS CU SOȚIA LUI PEWDIEPIE

"Ieri, 19 august - după exact 8 ani de când ne-am cunoscut, ne-am sărbătorit nunta cu cei mai apropiați prieteni și familiile noastre. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea, pe care o voi prețui cel mai mult.

Sunt atât de recunoscătoare pentru toți oamenii care și-au făcut timp să participe la eveniment și care ne-au ajutat să sărbătorim nunta noatră.

Simt că sunt cea mai norocoasă și iubită persoană. Este incredibil că-l pot numi acum pe Felix <<soțul meu>> pentru tot restul vieții noastre.", a scris frumoasa italiană


 


PewDiePie


PewDiePie (Felix Kjellberg) s-a născut pe 24 octombrie, 1989, în Gothenburg (Suedia). În anul 2010 și a deschis canalul său de YouTube, pe când era student la Facultatea de Tehnologie din Suedia, iar în anul 2011 acesta s-a retras de la facultate pentru a se concetra mai mult pe canalul său de YouTube.

Și a meritat să ia această decizie! În anul 2012 a reușit să facă 1 milion de abonați, iar în anul 2013 a devenit vloggerul cu cel mai mulți abonați din întreaga lume. În anul 2017 a fost implicat într-un uriaș scandal din cauza unor comentarii rasiste și anti-semite, pierzând un parteneriat foarte important cu compania Walt Disney.

În prezent, PewDiePie are 99 de milioane de abonați pe canalul său oficial de YouTube, iar averea sa ar fi de 20 de milioane de dolari. Pe lângă scandaluri, PewDiePie este recunoscut și pentru faptele sale caritabile, doând foarte mulți bani pentru copiii din statele africane. 

Foto: Instagram, GettyImages

VEZI: Dwayne Johnson

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies