PewDiePie se lasă de YouTube! Anunțul halucinant cu care youtuber-ul și-a întristat fanii

PewDiePie se lasă de YouTube! Anunțul halucinant cu care youtuber-ul și-a întristat fanii
Citeste mai mult despre: PewDiePie, YouTube,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Decembrie 2019
Data actualizare: 16 Decembrie 2019
PewDiePie, Felix Kjellberg, a făcut anunțul oficial cu care și-a întristat fanii într-un vlog postat zilele acestea, pe canalul lui oficial de YouTube. 

După ce s-a căsătorit în luna august cu influencerul italian Marzia Bisognin, youtuber-ul PewDiePie va lua o pauză de la activitatea sa de pe YouTube.

Vestea cu care și-a întristat fanii vine în ultimele sale videoclipuri postate pe canalui lui oficial, iar principalul motiv pentru că va lua această decizie este pentru că nu mai are timp să se dedice canalului său și pentru că este foarte obosit.

"Voi lua o pauză de la YouTube la anul. Vreau să vă anunț din timp pentru că m-am gândit că este cel mai bine. Sunt foarte obosit, mă simt foarte obosit. Vreau să știți că la anul vor fi departe de YouTube. Vă voi explica mai târziu și vreau să rămâneți cu capul sus." ,  a spus PewDiePie.


PewDiePie


PewDiePie (Felix Kjellberg) s-a născut pe 24 octombrie, 1989, în Gothenburg (Suedia). În anul 2010 și a deschis canalul său de YouTube, pe când era student la Facultatea de Tehnologie din Suedia, iar în anul 2011 acesta s-a retras de la facultate pentru a se concetra mai mult pe canalul său de YouTube.

Și a meritat să ia această decizie! În anul 2012 a reușit să facă 1 milion de abonați, iar în anul 2013 a devenit vloggerul cu cel mai mulți abonați din întreaga lume. În anul 2017 a fost implicat într-un uriaș scandal din cauza unor comentarii rasiste și anti-semite, pierzând un parteneriat foarte important cu compania Walt Disney.

În prezent, PewDiePie are peste 100 de milioane de abonați pe canalul său oficial de YouTube, iar averea sa ar fi de 20 de milioane de dolari. Pe lângă scandaluri, PewDiePie este recunoscut și pentru faptele sale caritabile, doând foarte mulți bani pentru copiii din statele africane. 


S-a căsătorit cu un super influencer - FOTO MAI JOS

PewDiePie s-a căsătorit cu Marzia Bisognin, ceremonia având loc în Londra, locul în care cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani de zile. YouTuberul suedez, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu scriitoarea italiană Marzia Bisognin, în vârstă de 26 de ani, într-o locație de poveste. Ceremonia a avut loc în incinta unei grădini botanice, special amenajată pentru astfel de evenimente. 

PewDiePie a făcut anunțul pe conturile sale oficiale de Instagram și Twitter, acesta postând

"Ne-am căsătorit! Mai fericit de atât nu puteam să fiu. Sunt așa de norocos că-mi voi trăi viața cu această femeie uimitoare.", a scris PewDiePie.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are married!!! I'm the happiest I can be ♥️ I'm so lucky to share my life with this amazing woman.

A post shared by PewDiePie (@pewdiepie) on

FULLSCREEN
PewDiePie se lasă de YouTube! Anunțul halucinant cu care youtuber-ul și-a întristat fanii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies