Phil Collins s-a supărat pe fosta soție și vrea s-o dea afară din casa lui din Miami

Phil Collins s-a supărat pe fosta soție și vrea s-o dea afară din casa lui din Miami
Phil Collins, Orianne Cevey și cei doi fii ai lor. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 11 Octombrie 2020
Trecutul nu-i dă pace lui Phil Collins. Cântărețul englez are probleme cu fosta soție, Orianne Cevey, care i-a declarat război.

Phil Collins vrea să o dea afară din casă pe fosta lui soție, după ce toate tentativele de a-și reface relația au eșuat. Artistul o acuză pe Orianne Cevey de trădare, după ce l-a amăgit că ar putea forma din nou un cuplu. Cei doi au divorțat în 2008, dar s-au apropiat din nou 8 ani mai târziu.

Citește și

Totul s-a risipit, însă, în urmă cu două luni, când Orianne s-ar fi măritat cu alt bărbat, în Las Vegas. Pentru a-și ascunde relația, ea i-a zis lui Collins că se duce în Vegas cu afaceri, scrie TMZ.

Acum, cântărețul de 69 de ani o vrea afară din viața și din casa lui din Miami, însă femeia nu se dă ușor. Ea l-a amenințat cu dezvăluiri umilitoare din viața lor de cuplu dacă nu acceptă să renegocieze înțelegerea de divorț din 2008.

Publicația americană notează că artistul a achitat atunci nu mai puțin de 46,76 de milioane de dolari cu titlu de ajutor după divorț, bani pe care fosta soție i-ar fi risipit în urma unor investiții proaste.

Phil Collins a fost căsătorit de trei ori. Prima dată, în perioada 1975-1980, cu canadianca Andrea Bertorelli. Artistul a adoptat-o pe fiica ei, Joely, căreia părinții i-au adus pe lume și un frate, Simon.

În 1984, Collins s-a căsătorit din nou, cu americanca Jill Tavelman, cu care are o fiică (Lily). Mariajul lor s-a terminat după ce artistul a fost infidel.

În 1999, cântărețul s-a căsătorit cu Orianne Cevey, o femeie de origine elvețiană care atunci lucra pentru el ca translator. Împreună au doi băieți, Nicholas și Matthew.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 15: Declarațiile lui Paul Diaconescu despre George Burcea

FULLSCREEN
Phil Collins s-a supărat pe fosta soție și vrea s-o dea afară din casa lui din Miami
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies