Phil Collins, umilit în instanță de fosta soție: „Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste”

Phil Collins, umilit în instanță de fosta soție: bdquo;Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste
Phil Collins, dezamăgit de acuzele fostei soții. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Noiembrie 2020
Phil Collins (69 de ani) și soția lui vreme de 9 ani Orianne Cevey sunt la cuțite din cauza bunurilor pe care nu le-au împărțit la divorț. Artistul a fost umilit de fosta parteneră, într-un nou episod scandalos consumat în instanță.

Phil Collins și Orianne Cevey își dispută o casă din Miami, în care cântărețul a lăsat-o pe fosta soție să locuiască și după divorț. Însă, când Orianne și-a găsit alt bărbat, un stripper cu 15 ani mai tânăr decât ea, artistul a turbat de furie. Credea că încă mai are șanse la femeia cu care are doi băieți.

Citește și

A dat-o afară din casă și a declanșat „jihadul”. Acum, Orianne Cevey se luptă în instanță pentru a obține jumătate din ceea ce consideră că i se cuvine. În apărarea ei, femeia a scos arsenalul greu, făcând apel la dezvăluiri din intimitatea lor. 

Conform femeii, Phil Collins devenise neglijent cu igiena personală, refuzând să se spele pe dinți vreme de un an și să facă duș. Mai mult, spune Orianne Cevey, artistul era „incapabil să facă dragoste” și „refuza să ofere suport emoțional, dragoste și afecțiune soției și celor doi copii ai săi”. Phil Collins și Orianne Cevey au fost căsătoriți în perioada 1999-2008.

În replică, avocații lui Phil Collins au respins afirmațiile femeii, consierându-le „scandaloase, josnice, lipsite de etică și, în cea mai mare parte, false sau extrem de exagerate”.

Aceste acuzații false și scandalolase sunt din nou incluse doar pentru a putea fi livrate de pârâți presei, în încercarea de a afecta reputația lui Phil Collins cu scopul de a-l stoarce de bani”, se arată în documentul depus la dosar, citat de revista People.

În august 2020, Orianne Cevey (46 de ani) s-a măritat în mare secret cu Thomas Bates (31 de ani), noua ei cucerire, și a devenit doamna Orianne Bates. La scurt timp după eveniment, cei doi s-au mutat împreună în casa din Malibu deținută de Phil Collins, motivul disputei dintre cei doi foști soți.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

FULLSCREEN
Phil Collins, umilit în instanță de fosta soție: „Nu se mai spăla și era incapabil să facă dragoste”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies