Pierce Brosnan și-a scos la vânzare casa de 100 de milioane de dolari, pe care și-a construit-o singur

Pierce Brosnan și-a scos la vânzare casa de 100 de milioane de dolari, pe care și-a construit-o singur
Proprietatea din Malibu a fost construită din temelii de Pierce Brosnan. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Octombrie 2020
Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, au trăit 20 de ani în somptuoasa casă de pe coasta Pacificului de Nord, dar acum vor să spună adio locuinței.

Actorul de 67 de ani a cumpărat, în anul 2000, două loturi de pământ pe malul oceanului cu suma de 7,35 de milioane de dolari. Pe atunci nu era căsătorit, dar plănuia să-și amenajeze un paradis terestru pentru familia lui. A reușit să-și ridice o proprietate impresionantă, cu 5 dormitoare și 14 băi, după modelul vilelor de lux pe care le-a descoperit în Thailanda pe când filma la seria James Bond.

După ce s-a căsătorit cu Keely Shaye Smith, cei doi au găsit și un nume inspirat pentru locuința lor. Au botezat-o Casa Orhideelor, după nenumăratele plante pe care le-am amenajat pe proprietatea din Malibu.

Impresionanta casă are două corpuri de clădire, una pentru gazde, iar cealaltă pentru oaspeți. Ambele clădiri de locuit se află la mai puțin de 40 de metri de ocean.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

100 de milioane de dolari este suma pe care actorul irlandez speră să o obțină din vânzarea casei, care are dotări de lux: spații generoase de petrecut timpul pe terasă, curte încăpătoare, sală de forță, sală de cinema, un studio de înregistrări, Spa în stil japonez (dotat cu saună, baie de aburi și piscine cu apă rece și caldă) și un bar.

Curtea, în care au crescut cei doi băieți ai lor, Paris (19 ani) și Dylan (23 de ani), mai are o piscină cu apă sărată și cu o cascadă spectaculoasă.

Momentan, actorul și soția lui locuiesc în Hawaii, locul de baștină al lui Keely Shaye Smith. Cei doi s-au retras într-o locuință mai mică după ce fiii lor au părăsit casa părintească.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Jesús del Cerro: Regizorul „VLAD” divulgă secretele serialului

FULLSCREEN
Pierce Brosnan și-a scos la vânzare casa de 100 de milioane de dolari, pe care și-a construit-o singur
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies