Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile

Piesa lui Dan Balan in topul celor mai celebre hit-uri din toate timpurile
Data: 30 Septembrie 2015
Dan Balan atinge un nou succes! The Rolling Stone, una din cele mai celebre publicatii americane, a dezvaluit  Top 50 cele mai celebre hit-uri din toate timpurile, interpretate de trupe de baieti.

Piesa "Dragostea din tei", compusa de Dan Balan,  s-a clasat pe locul 18 din 50, alaturi de mari hit-uri ale altor trupe celebre, precum: Backstreet Boys, East 17, N'Sync, The Jackson 5, One Direction si altii.

 “Dragostea din tei” a ajuns pe locul 1 in top-urile din peste 30 de tari, ocupand locul 3 in topul vanzarilor din Marea Britanie, cu incasari de peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume. Single-ul a primit Discul de Platina si Discul de Aur  in majoritatea tarilor europene, precum si in Asia si America Latina. 

Super hit-ul "Dragostea din tei" a fost inclus pe lista celor mai vandute single-uri din istoria mondiala a muzicii. 

 In 2009, Dan Balan a fost nominalizat la premiul "Grammy" in calitate de co-autor al piesei “Live your life”, interpretata de celebra interpreta Rihanna si rapper-ul T.I.. 

 In prezent Dan Balan se pregateste de lansarea noului sau single, intitulat "Funny Love". Premiera piesei va avea loc pe data de 14 octombrie 2015. 

Fanii pot vedea deja primele 2 teasere ale videoclipului pe pagina de Facebook a artistului sau pe canalul de YouTube MediaPro Music.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO