Pilot unui avion, evacuat de politie din cabina de pilotaj

20 Aprilie 2018, 17:48

Pilot unui avion, evacuat de politie din cabina de pilotaj
Citeste mai mult despre: pilot avion, pilot arestat, pilot beat,
Julian Monaghan, un pilot in varsta de 49 de ani al companiei British Airways a fost scos cu forta din avion dupa ce s-a descoperit ca a incercat sa decoleze cu 300 de oameni la bord, fiind in stare de ebrietate.

Incidentul a avut loc in data de 18 ianuarie 2018, cand avionul Boeing 777 urma sa decoleze de pe aeroportul Gatwick din Londra, cu destinatia Mauritius.

Cele care au alertat politia au fost stewardese care au observat comportamentul ciudat al barbatului. Pilotul a fost arestat si condus afara din aeronava in catuse, iar incidentul a intarziat zborul de 12 ore cu mai mult de 120 de minute.

Un pasager care a fost martor la incident a marturisit ca "Politia a aparut din senin in avion si s-a indreptat direct spre cabina. Pasagerii au ramas cu gura cascata. Este infricosator sa te gandesti ce s-ar fi putut intampla".

Informatiile au fost facute publice la trei luni dupa intamplare, dupa ce raportul politiei a fost finalizat. Autoritatile din Sussex au declarat ca "Pilotul Julian Monaghan a fost arestat pe Aeroportul Gatwick sub suspiciunea ca a depasit limita de alcool permisa la bordul unei aeronave".

Barbatul isi incepuse cariera in 2001 si castiga in jur de 60 000 de lire pe an.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO