Planul secret al lui Tom Cruise în legătura cu fiica sa, Suri. „Sunt sigură că asta așteaptă”

Planul secret al lui Tom Cruise în legătura cu fiica sa, Suri. Sunt sigură că asta așteaptă
Tom Cruise a întrerupt legăturile cu fiica lui, Suri. FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 August 2020
Data actualizare: 13 August 2020
Starul de la Hollywood a întrerupt orice legătură cu fiica lui de 14 ani din cauza religiei, iar acum ar avea un plan secret pentru viitorul lui Suri.

Tom Cruise este arătat cu degetul de actrița Leah Remini, fostă membră a comunității scientologice. Aceasta a afirmat că actorul plănuiește să-i controleze viața lui Suri după „canoanele” Bisericii Scientologice și îl acuză că vrea să o îndepărteze pe fată de mama ei, Katie Holmes.

Scientologia o consideră pe Katie o persoană subversivă, un inamic, și, prin urmare, Tom crede, ca toți scientologii, că nu poate fi legat de Suri. Sunt sigur că planul lui principal este să aștepte până când Suri se face mai mare, ca să o poată ademeni în Scientologie și să o îndepărteze de mama ei”, a spus Leah Remini pentru New York Post.

Katie Holmes l-a păsărit pe Tom Cruise în 2012, an în care a întors și spatele Bisericii Scientologice. Remini spune că actrița fusese „îndoctrinată de lumea lui Tom”, dar că a acceptat unele compromisuri pentru a o proteja pe Suri.

Tom Cruise nu a răspuns acestor alegații, însă Leah Remini (50 de ani) este convinsă că asta este intenția starului din Misiune Imposibilă. Ea spune că a fost membră a comunității scientologice de la vârsta de 9 ani, însă a părăsit această credință în 2013.

În 2015 a publicat o carte, Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology, în care vorbește pe larg despre această credință.


Leah Remini. FOTO: Getty Images

Ce este Scientologia

Scientologia este una dintre cele mai controversate mişcări religioase ale epocii moderne.

Acestă teorie religioasă se fundamentează pe credința că, acum 75 de milioane de ani, un dictator galactic pe nume Xenu a populat Terra cu miliarde de extratereştri, pe care i-a ucis. După care, le-a strâns spiritele şi le-a implantat amintiri false pentru a-i face să uite cine sunt. Toate religiile pe care le cunoaștem azi ar fi rezultatul acestor amintiri false.

Scientologia respinge psihiatria şi tratamentele medicamentoase pentru afecţiuni mintale, deoarece acestea ar afecta funcţionarea rațiunii.

Conform crezului celor care urmează acestă religie, obiectivul primordial este purificarea totală a sufletului şi eliberarea acestuia de orice regulă a Universului şi a timpului.

Membrii Bisericii Scientologice care se căsătoresc trebuie să-şi jure credinţă veșnică şi să rămână unul cu celălalt chiar și atunci când pasiunea dintre ei s-a stins. Copiii sunt recrutați de mici, îndoctrinați și obligați să depună un jurământ de credință. Cei care ajung în taberele deţinute de Biserica Scientologică sunt trataţi mai degrabă ca nişte sclavi şi izolaţi de rudele acestora, scrie adevarul.ro.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Giulia Nahmany și Octavian Ciovică au plecat de acasă cu speranțe mari spre FERMA! Ultimele imagini înainte de competiție
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!