(P) Pleci în concediu și vrei să arăți impecabil? Uite 4 pensule de machiaj ideal de luat în vacanță!

(P) Pleci în concediu și vrei să arăți impecabil? Uite 4 pensule de machiaj ideal de luat în vacanță!
Citeste mai mult despre: pensule de machiaj, pensule ideale, vacanta,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Iulie 2019
Data actualizare: 03 Iulie 2019
O operă de artă are nevoie de instrumentele potrivite. Același principiu poate fi aplicat și în machiaj! Chiar dacă investești numai în produse cosmetice profesionale, toate sunt fără rost dacă nu ai și ustensilele necesare care te ajută să realizezi un machiaj perfect.

Doar niște pensule de machiaj de calitate vor face diferența. Cu cât un machiaj este mai bine estompat, cu atât acesta va avea un aspect mai natural. Un fond de ten aplicat neuniform sau un machiaj al ochilor în care se observă clar unde începe și unde se termină fiecare culoare de fard în parte, te va dezavantaja.

Țînând cont de faptul că vrei să le folosești pentru uz personal, recomandăm să alegi pensule machiaj de o calitate bună, pentru a nu fi nevoită să le schimbi des și pentru a obține efectul dorit atunci când le folosești.

Iată cele 5 opțiuni pe care ar trebui să le conțină și trusa ta de machiaj atunci când urmează să pleci în vacanță:

Pensule de machiaj pentru aplicarea fondului de ten

Această pensulă trebuie aleasă în funcție de acoperirea și finish-ul pe care ți-l dorești. Pentru o acoperire mai mare, este ideal să folosești o pensulă plată iar în cazul unui aspect mai natural, folosește o pensulă cu formă circulară, din păr natural. Forma acesteia te va ajuta să uniformizezi și să distribui produsul cât mai bine. Folosind pensule de machiaj pentru fond de ten, rezultatul va arăta de două ori mai bine decât dacă ai fi folosit degetele sau pensule de calitate inferioară.

Pensule de machiaj pentru pudră

Pentru acest pas, ai nevoie de o pensulă de machiaj fină, realizată din păr natural, din fire moi care să aibă o densitate medie. Este recomandat ca aceasta să aibă o formă bombată, deoarece se pliază perfect pe zonele curbe ale tenului, iar cu o aplicare ușoară fixezi rapid întregul machiaj. Perii denși te ajută să aplici exact cantitatea necesară, fără a încărca tenul într-un mod inestetic.

Pensule de machiaj pentru blush

Pensula potrivită pentru aplicarea fardului de obraz trebuie să aibă o formă puțin mai angulară, pentru a te ajuta să urmărești traseul natural al osului pometului. Îți recomandăm să alegi una care are un păr foarte moale și plăcut la atingere pentru a te bucura de un efect wow. Forma acestei pensule de machiaj te ajută să o folosești și pentru aplicarea produselor pentru contouring.

Pensule de machiaj pentru blending

Este cea mai importantă pensulă pe care trebuie să o ai în trusa personală de machiaj. Când intenționezi să îți realizezi singură machiajul ochilor, această pensulă este perfectă. Te ajută să obții un aspect finisat, fără linii dure între culori. Recomandăm să îți achiziționezi pensule de machiaj realizate doar din păr natural, deoarece te ajută la amestecarea culorilor într-un mod armonios, fără să lase pete. Pensula pentru blending poate fi folosită cu succes și pentru aplicarea iluminatorului. Mișcările pe care trebuie să le faci sunt circulare și repetate până fardul este distribuit uniform pe pleoapă. Descoperă întreagă colecție de pensule de machiaj de la Melkior Professional și completează-ți kitul de machiaj ca o profesionistă. E momentul să strălucești în vacanță!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!