Poartă 48 la pantofi, iar bărbații sunt atrași de ea într-un mod bizar. Ce propuneri indecente a primit

Poartă 48 la pantofi, iar bărbații sunt atrași de ea într-un mod bizar. Ce propuneri indecente a primit
FOTO: Guinness World Records YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Noiembrie 2022
Data actualizare: 18 Noiembrie 2022
Femeia cu cele mai mari tălpi din lume, care poartă 48 la pantofi, este asaltată de propuneri indecente venite de la bărbați. Tanya Herbert, din Houston (Texas), spune că nu a fost niciodată tentată să se compromită pentru bani.

Tanya Herbert este în Cartea Recordurilor cu o performanță greu de egalat și imposibil de manipulat. Femeia din Texas deține cele mai mari tălpi din lume, ceea ce îi creează probleme serioase când vine vorba să-și găsească încălțăminte pe măsura ei. 

Mi-am cumpărat unii dintre cei mai mari pantofi pe care i-am putut găsi online, pe care îi manipulez pentru a-i extinde și a-i face puțin mai largi, astfel încât să se potrivească picioarelor mele”, a dezvăluit femeia, într-un interviu acordat site-ului official Guinness World Records

Femeia a dezvăluit că nu a fost umilită niciodată pentru mărimea pcioarelor sale, nici pentru statura impozantă. Dimpotrivă, a primit nenumărate propuneri indecente de la bărbați, pe bani, pe care nu le-a onorat.

5% dintre bărbații care mă urmăresc (pe rețelele sociale – n. red.) sunt cei care trimit comentarii ciudate și interesante în căsuța mea de e-mail, întrebându-mă dacă le-aș vinde poze cu picioarele mele. Nu am intrat niciodată pe rețelele sociale ca să fiu un obiect de afecțiune sau ceva de genul ăsta, ori să intru în lumea fetișului de picioare”, a mai spus Tanya.

Americanca folosește rețelele sociale cu alt scop, și anume pentru a documenta drumul transformării ei și lupta cu kilogramele în plus.

Însă, o femeie cu un „defect” anatomic rar a profitat de pe urma lui, transformându-l în calitate. Iată câți bani câștigă acum

Fotografii: Guinness World Records YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!