Poate oricând să renunțe la sport și să devină model. Bernadette Szocs, campioana Europei, impresionează cu frumusețea ei

Poate oricând să renunțe la sport și să devină model. Bernadette Szocs, campioana Europei, impresionează cu frumusețea ei
Sursa FOTO: Instagram
Data: 13 August 2020
Bernadette Szocs, dublă campioană europeană cu echipa de seniori a României la tenis de masă, nu este doar foarte talentată, ci și frumoasă. 

Campioana europeană la tenis de masă se numără printre cele mai frumoase sportive atât din România, cât și din Europa. 

La doar 25 de ani, Bernadette Szocs a câștigat până acum 20 de medalii de argint și bron la Campionatele Europene de cadeți și juniori.  


Pentru că este pasionată de beauty, Bernadette a dezvăluit că îi place să aibă grijă de ea, iar atunci când are ocazia să schimbe hainele sport cu cele elegante, se simte în elementul său. 

Pe contul său de Instagram, Bernadette publică o mulțime de fotografii care dovedesc că sportiva, originară din Târgu Mureș, poate oricând să își construiască o carieră de fotomodel. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

"Probabil dacă nu eram sportivă, lucram în industria de beauty și apăream în reclame", a recunoscut Bernadette.


Ultima medalie pe care frumoasa blondă și-a trecut-o în palmares este cea de campioană la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu și la simplu în 2020, la București. Aceasta a fost ultima competiție la care a participat înainte de declașarea pandemiei de coronavirus.

În 2021 va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare. 


 
Vezi și: (P) OAMENII din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI

FULLSCREEN
Poate oricând să renunțe la sport și să devina model. Bernadette Szocs, campioana Europei, impresionează cu frumusețea ei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO