Podcastul "Lucruri Simple", găzduit de Horia Brenciu, se vede cu o zi înainte doar pe VOYO! Adela Popescu este prima invitată

Podcastul Lucruri Simple , găzduit de Horia Brenciu, se vede cu o zi înainte doar pe VOYO! Adela Popescu este prima invitată
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Noiembrie 2021
Data actualizare: 06 Noiembrie 2021
"Lucruri Simple", podcastul găzduit de Horia Brenciu, va fi disponibil cu o zi înaintea lansării doar pe VOYO! Prima invitată este Adela Popescu. 

„Mai e ceva de știut despre ea? Cu siguranță! Actriță, prezentatoare, mamă și soție, Adela a “prins” glas în podcastul meu! Și ce glas! Sper să vă surprindă pe toți așa cum s-a întâmplat și cu mine”, spune Horia Brenciu. Premiera va avea loc luni, 8 noiembrie, la ora 18, pe canalul de YouTube - Horia Brenciu. Cu o zi înainte de lansare va fi disponibil doar pe VOYO!

Pe lângă discuții despre carieră și familie, podcastul va fi și o provocare muzicală pentru Adela, care ne va surprinde cu vocea sa frumoasă. 

„Mergeam cu tataie la arat și, în timp ce stăteam pe cal și el spunea cia, hăis, eu cântam încontinuu. Era o evadare și îmi imaginam lucruri, mă vedeam în diferite ipostaze, în orice caz pe scenă”, mărturisește Adela. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!