Portugalia ajunge, pentru a doua oara in istorie, in finala unui Campionat European!

Portugalia ajunge, pentru a doua oara in istorie, in finala unui Campionat European!
Citeste mai mult despre: Portugalia, finala, ProTV, UEFA Euro 2016™,
Data: 07 Iulie 2016
Portugalia a eliminat Tara Galilor in prima semifinala UEFA EURO 2016TM, dupa ce a invins cu scorul de 2-0 pe stadionul din Lyon.  

Meciul a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, fiind urmarit de aproape 2.4 milioane de telespectatori, la nivel national pe intreg intervalul de difuzare. In minutul de maxima audienta, de la 22:43, aproape 2.9 milioane de telespectatori urmareau meciul dintre Portugalia si Tara Galilor.  

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienta cu 16 puncte de rating si o cota de piata de 45%, urmatorul post clasat inregistrand 5.3 puncte de rating si 14.8% cota de piata.  

Prima repriza a meciului a fost lipsita de goluri, scorul fiind deschis in minutul 50. Cristiano Ronaldo, giuvaerul portughezilor, a inscris impecabil cu o lovitura de cap. A fost a noua reusita pentru acesta la turneele finale europene, egaland performanta lui Platini. La doar trei minute distanta, Nani a decis scorul final al meciului printr-o deviere in poarta a unui sut trimis de Ronaldo din afara careului. 

In marea finala a turneului final, Portugalia va intalni invingatoarea din meciul Germania - Franta, difuzat in aceasta seara, de la ora 22:00, in direct de Pro TV! 

Aplicatia Stirile Pro TV aduce cele mai noi informatii de la UEFA EURO 2016TM, in timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile si chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate in fiecare secunda in sectiunea EuroScor. In categoria dedicata exclusiv UEFA EURO 2016TM se gasesc cele mai noi informatii de la corespodentii Pro TV din Franta. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele cu sistem Android, cat si pentru iPhone.

Bucurati-va de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO