Poveste de iubire: Prințesa Martha a Norvegiei și șamanul Durek. Am fost norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă

Poveste de iubire: Prințesa Martha a Norvegiei și șamanul Durek. Am fost norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă
Citeste mai mult despre: case regale, divertisment, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 26 Februarie 2021
Data actualizare: 13 Martie 2021
Prințesa Norvegiei, Martha Louise, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproape doi ani, alături de șamanul Durek Verrett. Cei doi și-au recunoscut public relația în luna mai 2019 și au planuri de nuntă.

În vârstă de 46 de ani, șamanul Durek este o figură controversată, cunoscut mai ales în mediul vedetelor de la Hollywood. Un bun prieten al actrițelor Gwyneth Paltrow și Selma Blair, acest guru a reușit să capteze atenția și unor personalități de rang înalt, așa cum este prințesa Martha Louise a Norvegiei.

Lui Durek însă nu-i place când este numit ”șamanul vedetelor”. El spune că pentru el nu sunt vedete, ci prieteni. Mulți susțin că este un șarlatan care, pe motiv că îndepărtează energiile negative și îi ajută pe oameni să se elibereze de "otrăvurile" din corp, de fapt îi manipulează. Cert este că ședințele lui Durek au devenit tot mai populare printre celebrități, fiind invitat și în diverse show-uri TV din SUA. Pe site-ul său, el vinde înregistrări cu lecții de meditații, dar și cărți scrise de el pe tema spiritualității. 

Fiica Regelui Harald al V-lea și al Reginei Sonja a confirmat că are o relație cu șamanul Durek printr-o postare pe Instagram, în luna mai 2019, la trei după ce a divorțat de Ari Behn, fostul ei soț. 

Am fost destul de norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă. Shaman Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o şi cu alţii. El m-a făcut să realizez că dragostea necondiţionată chiar există pe această planetă. El mă acceptă aşa cum sunt, fără întrebări sau frică. Mă face să râd mai mult decât oricine altcineva şi are cea mai profundă înţelepciune (...). Sunt atât de fericită şi binecuvântată că e iubitul meu. Îţi mulţumesc, dragostea mea, pentru că m-ai inclus în familia ta. Te iubesc !", a scris prinţesa pe contul ei de Instagram.

În ultimele luni s-a vorbit că șamanul ar putea avea deja inelul pregătit pentru cererea în căsătorie, doar că așteaptă momentul perfect pentru a o face. Presa norvegiană susține că acesta le-ar fi cerut deja regilor mâna fiicei lor și că ar fi primit aprobarea. Povestea lor a început acum aproape doi ani, după ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. La început, relația lor a fost criticată, iar prințesa nu odată a venit în apărarea lor pe Instagram. 

”Amândoi am primit amenințări cu moartea pentru că suntem împreună și săptămânal ni s-a spus că ne facem familiile de rușine pentru că ne-am ales reciproc. Realitatea este că iubesc modul în care el respectă spațiu de care am nevoie ca femeie, îmi ascultă învățăturile și că este alături de mine și de fetele mele. Îmi place cum își împarte înțelepciunea cu lumea.”, a scris ea într-o postare pe Instagram, anul trecut. 

 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ princessmarthalouise

Vezi și: 


 

FULLSCREEN
Poveste de iubire: Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek. ”Am fost norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies