Povestea actritei care la 66 de ani arata ca la 30. A luat un Oscar la 61 de ani si este adorata de milioane de fani. Viata ei in 12 poze inedite  

Povestea actritei care la 66 de ani arata ca la 30. A luat un Oscar la 61 de ani si este adorata de milioane de fani. Viata ei in 12 poze inedite
Citeste mai mult despre: Helen Mirren, fani, procinema.ro,
Data publicarii: 02 Septembrie 2011
Data actualizare: 02 Septembrie 2011
Helen Mirren este una dintre cele mai respectate si apreciate actrite de la Hollywood, dar in acelasi timp si controversata datorita vietii ei tumultoase.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO   Actrita britanica are o cariera impresionanta, cu numeroase premii, cele mai importante fiind: un Oscar pentru cea mai buna actrita (Queen Elizabeth), patru premii SAG, patru premii BAFTA, 3 Globuri de Aur si doua premii  Cannes pentru cea mai buna actrita.  

In afara de talentul ei incontestabil si programul incarcat (in 2010 a aparut in sase filme), Helen Mirren este apreciata si pentru frumusetea ei unica, actrita pastrandu-si senzualitatea si farmecul si 66 de ani. In 2007 a fost votata drept cea mai frumoasa femeie in varsta din lume.  

Iata o serie de lucruri inedite despre britanica Helen Mirren  

La inceputul carierei era cunoscuta ca actrita de teatru si apreciata pentru interpretarile ei in special in cadru Royal Shakespeara Company, unul din cele mai celebre teatre din lume.  

In 1996 a refuzat titlul de Commander of Order of the British Empire, dar in 2003 a fost numita Dame Commander of the Order of the British Empire pe lista de onoare a Reginei Elisabeta, pentru meritele ei aduse atat teatrului, cat si cinematrografiei mondiale.Este singura actrita care le-a portretizat atat pe Regina Elisabeta I (2005) cat si pe Regina Elisabeta a II-a ( 2006).  

Are un tatuaj pe care si l-a facut intr-o excursie in Minnesota, cand a vizitat o rezervatie de americani nativi.   A aparut goala in "The Calendar Girls" . Aceasta a declarat: "Nuditatea vinde. Oamenii nu vor sa vada poze cu biserici, vor sa vada trupuri dezbracate."

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies