Povestea emotionanta din spatele acestei imagini. De ce au strans oamenii peste 250.000 de dolari in timp record pentru el

Povestea emotionanta din spatele acestei imagini. De ce au strans oamenii peste 250.000 de dolari in timp record pentru el
Data publicarii: 17 Septembrie 2016
Data actualizare: 17 Septembrie 2016
Joel Cervantes Macias conducea linistit in cartierul Little Village din Chicago, cand a observat un batran chinuindu-se sa impinga un carucior de inghetata. Intrigat, a oprit masina si a aflat povestea emotionanta a barbatului.

Fidencio Sanchez, de 89 de ani, i-a povestit ca el si sotia sa tocmai o pierdusera pe unica lor fiica si ca singura solutie pentru a putea plati facturile lunare o reprezinta vandutul de inghetata, pe strada.

Initial, cei doi ieseau impreuna si cutreierau orasul Chicago pentru a-si atrage cumparatori, insa femeia s-a imbolnavit, asa ca Fidencio s-a vazut nevoit sa mearga singur in oras, zi de zi, pentru a castiga bani.

Emotionat pana la lacrimi, Joel Cervantes a cumparat inghetata in valoare de 50 de dolari si a plecat acasa, hotarat sa-l ajute pe barbatul de 89 de ani. Impreuna cu un prieten, a deschis un cont pe site-ul GoFundMe si a descris situatia critica in care se aflau Fidencio si sotia lui.

Cei doi s-au propus sa stranga 3000 de dolari pentru cei doi batranei, insa internetul i-a surprins si, in timp record, a donat 250.000 in numai cinci zile. Oameni din intreaga lume au citit povestea si au decis sa ajute, iar contul este in continuare deschis, in cazul in care mai exista doritori.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies