Povestea fiilor de Romania continua la Romania, te iubesc! Cosmin Savu prezinta povestile extraordinare ale romanilor care fac diferenta in Dubai

Povestea fiilor de Romania continua la Romania, te iubesc! Cosmin Savu prezinta povestile extraordinare ale romanilor care fac diferenta in Dubai
Data publicarii: 12 Decembrie 2014
Data actualizare: 12 Decembrie 2014
Oamenii extraordinari, cei care au reusit sa faca o diferenta in viata lor si in comunitatea in care traiesc, sunt cei care au atras atentia corespondentilor speciali ai Stirilor PRO TV. Ghidati de libertate si curiosi sa afle ce a insemnat ea pentru cei care s-au nascut dupa perioada comunista, corespondentii speciali au realizat o serie de materiale care pun in lumina povestile acestor oameni exceptionali. 

La Romania, te iubesc!, duminica aceasta de la ora 18:00 ii vom cunoaste pe romanii care s-au facut remarcati in lumea araba. Dubai - capitala mondiala a cumparaturilor este locul in care auzi numai lucruri bune despre romani, si nu despre turisti, ci despre cei care vand, intretin sau creaza luxul pentru bogatii lumii. La 5.000 de kilometri de Romania si o diferenta de 30 grade sunt spuse povestile unor tineri care fac o alta imagine Romaniei. 

Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, va prezenta duminica un reportaj realizat in Dubai: “Desi am pasit in desert cu prejudecata unui oras artificial de sticla si beton, care alimenteaza superficialitatea, recunosc ca am simtit vibratia unei alte lumi care poate sa te inspire. Dubai e total atipic pentru lumea araba, un oras cosmopolit in care 90% din populatie este din alte parti. Sunt peste 200 de nationalitati in Dubai, iar printre acestea romanii au locul lor distinct si sunt o pata de culoare.”

Cei pe care telespectatorii ii vor cunoaste duminica sunt: “Mircea Canduletiu - fost manager al Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, Andreea Zoia - actrita, prezentatoare si model, Gheorghe Seran - un agent imobiliar cu portofoliu de zeci de milioane de euro sau Mariana Gherasim, cea care conduce afacerile in Orientul Mijlociu pentru o companie italieneasca de accesorii pentru femei. Ei au parasit Romania dezamagiti, dar nu au uitat de unde au plecat. Legatura lor cu tara este foarte puternica. Fie ca trimit bani, si-au construit imobile sau se intorc in tara sa aplice ce au invatat in Orient. Duminica o sa urcam pe cea mai inalta cladire din lume si o sa cunoastem povestile romanilor de pe insula palmier, o sa pasim in casele bogatilor lumii pe o insula exclusivista aproape de Abu Dhabi” – declara Cosmin Savu despre reportajul Romania, te iubesc!.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!