Povestea impresionantă a văduvei care s-a apucat să fiarbă pietre ca să își adoarmă copiii care așteptau mâncare

Povestea impresionantă a văduvei care s-a apucat să fiarbă pietre ca să își adoarmă copiii care așteptau mâncare
Citeste mai mult despre: coronavirus, criza financiara, victime,
Data: 03 Mai 2020
Din păcate, pandemia de coronavirus face victime nu doar în spitale, ci și printre oamenii foarte săraci, cei mai afectați de criza finaciară.

Povestea femeii din Kenya, filmată când le gătea pietre celor opt copii ai ei, în speranța că aceștia vor adormi așteptând mâncarea, a făcut înconjurul lumii.
 
Peninah Bahati Kitsao a rămas văduvă anul trecut, după ce soțul ei a fost ucis, iar pademia de coronavirus a lăsat-o fără loc de muncă. Lucra ca spălătoreasă înainte de a se impune carantină și le putea pe atunci asigura micuților cel puțin hrana zinică. 

Toată criza din ultimele luni a adus-o însă într-o stare de sărăcie lucie, iar vecina ei, alertată de plânsetele copiilor, a surprins-o în timp ce punea pietre la fiert. Mama micuților a recurs la acest gest sfâșietor în speranța că cei opt copii urmau să creadă că aveau ce să mănânce și asta i-ar fi liniștit și i-ar fi adormit. Micuții înfometați nu s-au lăsat însă păcăliți.

După ce situația ei a fost descoperită și făcută publică, femeia a fost intervievată de NTV Kenya. Vecina care a descoperit-o a deschis pentru ea un cont în care sî poată primi bani, pentru că biata femeie nu știe să citească și să scrie, iar o mulțime de oameni i-au sărit în ajutor. 

„ Sunt fericită dincolo de orice imaginație. Nu am crezut că oamenii pot fi atât de iubitori. Am primit apeluri telefonice din toată țara, întrebând cum pot fi de ajutor ”,  a declarat femeia pentru site-ul din Kenia Tuko.

 

#Stai Acasă - PE PRO TV PLUS AI TRENDING REVIEW CU DARAGIU


FOTO: SHUTTERSTOCK
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO