Poza emoționantă pe care fiica lui Paul Walker a postat-o pe Instagram: “Îmi este atât de dor de tine”

Poza emoționantă pe care fiica lui Paul Walker a postat-o pe Instagram: Îmi este atât de dor de tine
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Octombrie 2020
Data actualizare: 25 Decembrie 2020
Meadow Rain Walker a postat pe contul de Instagram o imagine emoționantă în care apare alături de tatăl ei. Tânăra este fiica regretatului actor din relația cu Rebecca Soteros. 

Meadow, care va împlini 22 de ani în luna noiembrie, s-a transformat într-o domnișoară superbă și a moștenit de la tatăl ei culoarea ochilor și a părului, dar și zâmbetul perfect. Tânăra cochetează cu modellingul și se ocupă de fundația pe care a înființat-o în numele tatălui său.

Fiica actorului din seria “Fast&Furios” păstrează vie amintirea tatălui ei și nu de puține ori a împărtășit cu fanii virtuali imagini din arhiva personală. Ultima fotografie postată de Meadow pe contul de Instagram i-a emoționat pe internauți. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miss you so so much, best friend forever and ever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Imaginea în care Meadow avea doar câțiva anișori și îi zâmbea mândră tatălui ei, care ținea un aparat de fotografiat în mână, a strâns mii de comentarii. “Îmi este atât de dor de tine...cel mai bun prieten pentru totdeauna”, a scris fiica lui Paul Walker lângă fotografie. 


Vineri, 25 decembrie, PRO TV difuzează filmul The Fate of the Furious

Paul Walker a murit în 2013, într-un cumplit accident de mașină

Paul Walker a murit în 30 noiembrie 2013, într-un accident de mașină care a îngrozit lumea. Actorul din "Fast and Furios" a ars de viu, după ce maşina condusă de prietenul său, pilotul Roger Rodas, a intrat într-un copac şi a luat foc. Rămăşiţele pământeşti ale actorului au fost incinerate în 12 decembrie, iar urna cu cenuşa a fost depusă în cimitirul Forest Lawn, din California. În ziua în care a murit, actorul luase micul-dejun cu fiica sa.

Vezi mai multe imagini cu fiica lui Paul Walker în galeria foto de mai jos

Fotografii: Getty Images/ Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies