Pozele de la petrecerea de Crăciun din Las Fierbinți

Pozele de la petrecerea de Crăciun din Las Fierbinți
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, petrecerea de Craciun,
Data publicarii: 27 Decembrie 2021
Data actualizare: 27 Decembrie 2021
Episodul special de Crăciun al celui mai iubit serial din România a avut parte de momente emoționante, dar și foarte amuzante.

Astfel, cetățenii din Las Fierbinți au participat la o petrecere de Crăciun, care s-a lăsat cu distracție și voie bună... dar și cu poze mai mult sau mai puțin compromițătoare.

 

Urmăriți, mai jos, cum au petrecut oamenii din Las Fierbinți de acest Crăciun. 


Las Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Serialul a înregistrat 13.1 puncte de rating și 33.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 17.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 22:01, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 11.3 puncte de audiență și 37.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.3 puncte de rating și 21.0% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de oameni se uitau la serial, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, aproape 2.8 milioane de români urmăreau Las Fierbinți.

Foto: Gina Buliga
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!