Premiera de gala POKER – a fost LIVE pe www.protv.ro

Premiera de gala POKER – a fost LIVE pe www.protv.ro
Citeste mai mult despre: Poker, filme, Sergiu Nicolaescu,
Data publicarii: 09 Aprilie 2010
Data actualizare: 09 Aprilie 2010
Premiera de gala a filmului Poker, care a avut loc vineri, 9 aprilie, de la ora 19:30 la CinemaPro a fost transmisa LIVE pe www.protv.ro si www.procinema.ro.

Ai avut ocazia sa vezi exact ce vedete sunt prezente la acest eveniment, cum au fost imbracate si care au fost asteptarile lor inainte de vizionarea filmului.

Cel mai recent film al lui Sergiu Nicolasecu spune povestea a patru baieti care chiulesc de la scoala si incep sa-si petreaca timpul jucand poker. Cu trecerea anilor, joaca de-a pokerul devine tot mai serioasa, consolidandu-le prietenia. Ajunsi la maturitate, Claudiu, Titel, Horia si Marcel trec acum drept senatorul descurcaret, chirurgul cu relatii, mafiotul intreprinzator, respectiv arhitectul plin de bani. In spatele jocurilor lor de zi cu zi, precum tranzactiile cu cacao sau afacerile cu pitici de gradina, baietii ascund invarteli grele.

Filmul contine si celebra scena de la piscina in care Catalina Grama (Jojo) apare goala.

Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu, Jean Constantin, Mircea Diaconu, Catalina Grama (Jojo), Cristi Iacob si Mihai Bendeac sunt actorii care au asteaptat cu sufletul la gura reactia publicului pe 9 aprilie, la Cinema Pro.


 

Poker, premiera de gala la CinemaPRO!

StirileProTV.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies